.....
     
   
.
Beleggen in Spaanse Aandelen

Beleggen in Spaanse Aandelen wint steeds meer terrein. De IBEX-35 is de aandelenindex van de Spaanse effectenbeurs Bolsa de Madrid. De IBEX index bevat 35 aandelen en is een marktkapitalisatie gewogen index

Er zijn informatieve sites zoals infobolsa, waar u veel informatie kunt vinden over de fondsen die verhandeld worden in Madrid.

De transactiekosten verschillen sterk per bank. Indien u vanuit Nederland transacties wilt doen via de beurs van Madrid, dan loont het de moeite om de tarieven goed te vergelijken.

Binck Bank staat bekend om scherpe tarieven en hanteert deze ook voor Spaanse aandelen. Bezoek de site van binck voor actuele tarieven.

Indien u woonachtig bent in Spanje kan het voordeliger zijn om een aandelenrekening te openen bij uw eigen bank. Ook hier zijn grote verschillen in de kosten mogelijk, dus informeer goed vooraf naar de kosten
 
 
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!