.....
     
   
.
Paspoort verloren in Spanje?

Indien uw paspoort wordt gestolen of u bent het paspoort kwijtgeraakt, dan kunt u naar de Nederlandse ambassade in Madrid gaan of naar een Nederlands consulaat elders in Spanje. U kunt daar een noodpaspoort aanvragen. Het is aan te raden in geval van diefstal aangifte te doen bij de politie. In sommige gevallen worden de kosten van het noodpaspoort vergoedt door de reisverzekering indien u op vakantie bent. Neem vooraf contact op betreffende benodigdheden voor het aanvragen van een reisdocument. Het scheelt u wellicht een wachten en extra moeite. De openingstijden kunt u vinden op de website van de ambassade of het consulaat, zie boven.
 

Tijdens vluchten biedt Airberlin u een ontspanningsprogramma. Een radioprogramma met tophits, klassieke muziek en jazz of BordTV met series, cartoons en muziekclips. Bovendien is er een grote keuze aan gratis dagbladen alsmede tijdschriften en hoogwaardige magazines. Meer informatie
     
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!