.....
     
   
.
M80 Radio Spanje

Veel muziek op M80  bestaat uit klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

De muziek is meestal vrolijk en geen Spaanstalige muziek. Op deze zender hoor je o.a. The Bee Gees Modern Talking en Dr. Album voorbij komen.

Het jinglepakket is geïntegreerd in sommige nummers. De jingles passen dus perfect in een nummer. De presentatie is strak en professioneel.

‘s Avonds zijn er specials over beroemde artiesten uit de jaren ’70, ‘80 en ’90. Hierbij wordt de biografie van een artiest of band afgewisseld met de muziek van deze artiest of band

M80 biedt een perfecte stream on online te kunnen luisteren, klik hier voor de stream.

Om de website te bezoeken M80 radio klik hier.
  Xtra FM Spanje

Xtra FM draait vrijwel nonstop vrolijke klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90, afgewisseld met een aantal hedendaagse hits.

Ook biedt Xtra FM nieuwsuitzendingen in het Nederlands en in andere talen.

Het internationale radiostation aan de Costa voor residenten en toeristen. De programmering bestaat uit nonstop feelgood hits aangevuld met europese hits van nu.

Sinds de start in 2002 is XtraFM uitgegroeid tot een populaire muziekzender aan de Costa voor de Nederlanders, Vlamingen, Duitsers, Engelse en Scandinaviers.

Bezoek de site van Xtra FM of luister naar de online stream


 
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!