.....
     
   
.
Nederlandse Televisie in Spanje

Officieel gezien mag u alleen BVN (Het Beste Van Nederland En België) ontvangen buiten de Nederlandse grens. Overige zenders mogen alleen binnen Nederland grenzen worden bekeken.

De oorzaak hiervoor is gelegen in de programmarechten, hetgeen ook de reden is voor Canal Digitaal om een Nederlands adres te vereisen bij registratie.

U kunt eenvoudig Nederlandse kanalen ontvangen in Spanje door via een satellietschotel het signaal binnen te krijgen. U moet de schotel richten op de Astra Satelliet.

Wilt u  Nederland 1,2 en 3 zien dan is een smartcard van Canal Digitaal voldoende. Deze zenders zijn FTA (free to air), oftewel gratis. Voor deze zenders heeft u geen abonnement nodig. Het is wel van belang een juiste decoder te gebruiken, welke de kaart van Canal Digitaal kan lezen. Laat u hier goed over informeren of gebruik een decoder van Canal Digitaal. Geef bij bestellen wel een adres in Nederland op.

Om andere zenders te kunnen kijken dient Canal Digitaal op een abonnement te nemen en een smartcard te bestellen. Het is wel van belang een juiste decoder te gebruiken, welke de kaart van Canal Digitaal kan lezen. Laat u hier goed over informeren of gebruik een decoder van Canal Digitaal. Geef bij bestellen wel een adres in Nederland op.

Het plaatsen van de schotel is meestal lastig. U kunt daarom beter kiezen voor een specialist. Vraag aan de desbetreffende specialist om de schotel op de Astra 1 in te stellen.

Indien u langere tijd  de decoder niet heeft gebruikt, dan kan het voorkomen dat Canal Digitaal niet wordt ontvangen. Dit heeft te maken met updates en codes die regelmatig worden verzonden. Het is daarom verstandig om de decoder aan te laten staan.

Als u de smartcard moet heractiveren kunt u gebruik maken van de activatielijn, een sms sturen of naar de website can Canal Digitaal gaan. Zet u televisie op een Nederlandse zender en binnen 3 uur heeft u meestal weer beeld

Meer informatie kunt u vinden op de website van Canal Digitaal
 


   
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!