.....
     
   
.
Uitschrijven uit Nederland in laatste woongemeente

Indien er sprake is van emigratie dient u zich bij uw laatste woongemeente te laten uitschrijven uit Nederland en melding te maken van uw verhuizing (emigratie) naar Spanje.

Het uitschrijven kunt u regelen bij de Gemeente Basis Administratie  van uw gemeente, welke meestal is te vinden in het stadhuis van de gemeente. Na het uitschrijven krijgt u een bewijs van uitschrijving opgesteld in meerdere talen. Met dit bewijs kunt u aantonen dat u niet meer ingeschreven bent in Nederland.

In het bewijs dat u meekrijgt staat diverse informatie, zoals persoonsgegevens, per welke datum u verhuist en vanzelfsprekend de afgiftedatum van het document. Dit bewijs is zowel in Nederland als in Spanje erg belangrijk.

Het formulier waaruit blijkt dat u bent uitgeschreven in Nederland wordt doorgaans gevraagd als u zich gaat inschrijven in Spanje. Het kan voorkomen dat er ook niet om wordt gevraagd, maar dat verschilt per gemeente.

Meer informatie vindt u op website van de belastingdienst
 
     
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!