.....
     
   
.
De internationale verhuizer & verhuizing

Het is aan te raden een internationale verhuizer uw inboedel te laten transporteren naar uw nieuwe woonplaats in het buitenland. Informeer vooraf goed wat u mee mag nemen en welke zaken moeten worden aangemeld bij instanties, zoals een auto of motor.

Bij het verhuizen naar het buitenland komt u een hoop tegen. Het lijkt aantrekkelijk om alles zelf te doen vanuit financieel oogpunt, maar het is zeker aan te raden een internationale verhuizer in te schakelen.

Een ervaren internationale verhuizer berschikt over belangrijke kennis die nodig is bij het verhuizen naar uw bestemming in hte buitenland. De processen die van belang zijn kent de internationale verhuizer goed, zoals formaliteiten en benodigde documenten.

Een internationale verhuizer pakt kleine goederen in het dozen zorgt voor een degelijk verpakking van kostbare goederen. Voor de garderobe zijn speciale garderobedozen beschikbaar. Als u ervoor kiest het inpakken zelf te doen, dan kunt u besparen op de kosten. Hetzelfde geldt voor het demonteren van meubilair.

Op de datum die u heeft afgesproken zal de verhuizer de inboedel inladen. Dit gebeurt altijd erg zorgvuldig om transportschade te voorkomen.

Er wordt een inventarislijst opgemaakt en de goederen worden gemerkt. Dit is ook vaak van belang voor het afwikkelen van de formaliteiten rondom douanes.

Een internationale verhuizer zorgt voor de verzekering van de inboedel tijdens het transport. Indien het gaat om een "erkende'" verhuizer, dan is deze ook aangesloten bij een geschillencommissie.
      
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!