.....
     
   
.
Casa de Castro, Aragon in Spanje

Casa de Castro ligt in het authentieke Spaanse dorp ‘La Puebla de Castro’. Het huis heeft smaakvolle appartementen en kamers, waarbij de oude kenmerken van vroeger bewaard zijn gebleven. Tegelijkertijd is het huis voorzien van modern comfort voor een heerlijke rustige of sportieve vakantie.

Qua activiteiten is er veel te doen in de omgeving, zoals wandelen, bergklimmen, raften, kanoën, fietsen, zwemmen etc.

Uw vindt ook een tweetal nationale parken dichtbij La Puebla de Castro, dit zijn Parque Nacional de Ordesa y Monteperdido en Parc Nacional D’aigües Tortes I Sant Maurici.

Ten zuiden ligt de stad Zaragoza, de hoofdstad van de regio Aragón. Hier treft u diverse musea aan en een luchthaven.

Voor wandelaars zijn er vele tochten beschikbaar, welke u ook kunt plannen via de website van Casa de Castro

In de omgeving is veel te vinden op cultureel gebied, zoals kerken, kloosters, verlaten en gerestaureerde dorpen. In het dorp zelf vindt u winkeltjes, een bar, tennisbaan en een zwembad. Het zwembad is alleen geopend in juli en augustus

Alle appartementen zijn in principe geheel zelfvoorzienend. U kunt natuurlijk altijd een beroep doen op de diensten van Casa de Castro.

Ook kunt u gebruik maken van een ontbijtservice. U krijgt een bedden- en linnengoedpakket en handdoeken worden op verzoek gewassen.

In de prijs is inbegrepen bedden- en linnengoed en verbruik van water, gas en elektriciteit. Niet inbegrepen zijn schoonmaakkosten. Tegen een kleine vergoeding is het bijplaatsen van bed mogelijk.

Bezoek de website van Casa de Castro voor meer informatie en het maken van reservingen

      
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!