.....
     
   
.
Cel, Centre Ecològic Llémena

Cel is een vakantielandgoed gelegen in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, centraal de natuur. De natuurlijke omgeving spreekt doekdelen en ademt pure rust uit.

U kunt naar Cel alleen, maar ook met vrienden, families, collega's of een met een groep. U kunt kiezen voor een kamer, maar ook behoort kamperen tot de mogelijkheden. Er zijn voldoende faciliteiten zoals een winkel, een bar en een restaurant, alwaar alle maaltijden biologisch worden bereid.

U vindt Cel in de hoeve Can Sala, gelegen te midden van de natuur. Het oppervlak van het terrein bedraagt meer dan 160 hectare. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen. In de omgeving vindt u diverse oude Catalaanse dorpjes. Een bezoek aan Barcelona of de stranden van de Costa Brava behoort tot de mogelijkheden.Can Sala bestaat uit zeven kamers en twee slaapzalen, beide voorzien van unieke details en authentieke details. Ook is er een suite aanwezig, met veel ruimte en een fantastische uitzicht. U kunt gebruik van een gezamenlijke badkamer, voorzien van drie douches, drie wastafels en drie toiletten.

Ook worden er regelmatig evenementen en activiteiten, gericht op wellness en persoonlijke groei georganiseerd. Maar u kunt natuurlijk ook in alle rust genieten van een boek of een verkoelende duik in het zwembad nemen. Wandelaars kunnen in de omgeving heerlijke wandelingen maken.

Cel biedt u een unieke vakantie. De ruimte die u wordt geboden is enorm, hetgeen Cel een perfecte locatie maakt voor vakanties met kinderen. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse faciliteiten zoals een zwembad.

Meer informatie over Cel en de hoeve San Cala kunt u hier vinden http://www.cel.org.es/

Adresgegevens:

Centre Ecològic Llémena
Can Sala Granollers de Rocacorba
17153 Sant Martí de Llémena, Girona
Tel. (+34) 972 443 162
fax (+34) 972 443 214 
     
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!