.....
     
   
.
Pension Mas de las Tapias

Deze eeuwenoude, recent gerenoveerde boerderij heeft drie slaapkamers voor gasten, elk met een eigen badkamer, en naar keuze twee eenpersoons bedden of één tweepersoons bed.

De meeste ruimtes zoals de woonkamer en eetkamer zijn gemeenschappelijk.

In de woonkamer vindt u vanzelfsprekend een een comfortabel bankstel, maar ook spelletjes, leesboeken en regionale informatie.

Bij een overnachting is een ontbijt Andere maaltijden zijn optioneel en worden zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten, deels afkomstig van de eigen boerderij.

De boerderij ligt midden in de natuur. Het dichtstbijzijnde dorp (Beceite) ligt op 7 kilometer afstand. De eerste helft daarvan is een smalle asfaltweg en de tweede helft een hobbelige, onverharde weg.

Er is telefoon en internet aanwezig, let op mobiele telefoons hebben helaas geen dekking.

In de omgeving treft u onder aan:
  • Het natuurpark "Los Puertos de Beceite".
  • Het stuwmeer "Pantano de Pena" waar u kunt zwemmen, vissen, surfen etc.
  •  De streek van de Matarraña. De streek Matarraña is genoemd naar de gelijknamige rivier en omvat 18 middeleeuwse dorpjes met prachtig bewaard gebleven historische kernen.
  • Middeleeuwse dorpen eventueel met gids.
  • Sportieve activiteiten
  • Gastronomie
Er is geen aansluiting op water of electriciteit. Daarin is de boerderij zelfvoorzienend. Een kleine bron zorgt voor heerlijk drinkwater en het regenwater wordt na opvang en zuivering gebruikt voor sanitaire doeleinden. Zonnepanelen en een windmolentje voorzien het huis van "schone" stroom.Met het oog hierop zijn water en electriciteit relatief gezien schaars en daarom wordt aan  gasten verzocht om daar bewust mee om te gaan. Als u dus gewend bent om op uw vakantieadres urenlang te douchen of tv te kijken, dan is onze accommodatie niet voor u geschikt. Zoekt u daarentegen een verblijf in de natuur met rust, ruimte, frisse lucht en een prachtige sterrenhemel, dan is Pension Mas de Las Tapias een goede keuze.

Voor meer informatie over Pension Mas de Las Tapias en het reserveren klik u hier
 


     
 

 

Deze informatie wordt u aangeboden door Espana Brokers. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over onze tips of heeft U zelf een tip over Spanje, laat het ons weten. Espana Brokers biedt u het grootste aanbod onroerend goed van Spanje, van bijna iedere makelaar. Copyright van toepassing op alle pagina's.

Skype Me™!